Mer® Marine Pro

Mer® Marine Pro

Mer® Marine Pro

Mer® Marine Pro

Een booteigenaar vindt het belangrijk dat zijn boot zich in de beste conditie verkeert. Een boot moet goed bestand zijn tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zon, hagel, wind, water en zout. Maar een boot moet er ook goed uitzien, want een boot die schittert is er één om trots op te zijn. Mer® Marine Pro is een onderhoudspakket dat speciaal voor boten is ontwikkeld. Het bevat middelen van de hoogste kwaliteit voor reiniging en bescherming en laat oppervlakken weer stralen. Last but not least: het is erg gemakkelijk in gebruik.

Speciaal voor boten

In ons assortiment vindt u alle middelen om uw boot in topconditie te houden. Mer® is al decennia lang bekend van onderhoudsmiddelen voor de auto. Op basis van onze ervaringen hebben we speciaal voor boten een krachtig totaalpakket ontwikkeld.

Alle toepassingen

Boten worden blootgesteld aan weersomstandigheden van alle seizoenen. Hierdoor worden oppervlakken vies, verweren materialen en ontstaan krasjes. Niet alleen het exterieur is kwetsbaar, ook het interieur vergt onderhoud. Stof, vette vingers en schoenstrepen zijn een smet op de leefomgeving. Mer® Marine Pro biedt een compact assortiment onderhoudsmiddelen die reinigen, ontvetten, langdurig beschermen en kleur en glans herstellen. Ze doen hun werk binnen en buiten, op gecoate en gelakte oppervlakken, op metaal, kunststof, glas en (teak)hout.

Gemakkelijk in gebruik

Onderhoud kan tijdrovend zijn en veel inspanning vereisen. De productontwikkelaars van Mer® Marine Pro hebben speciaal rekening gehouden met het gebruiksgemak. Bijvoorbeeld de Bootwas en Bootgel wrijven door speciale toevoegingen zeer soepel uit. Bovendien is door de toegevoegde carnaubawasonderhoud minder vaak nodig, omdat de middelen zich extreem krachtig aan het oppervlak hechten.

Milieuvriendelijk

Omdat we graag van de natuur genieten, vinden we het milieu belangrijk. Daarom verpakken wij onze producten in biologisch afbreekbaar en duurzaam materiaal.

Mer® Marine Pro assortiment